Coaching

Geef je leven weer richting

Individuele coaching

Geeft nog meer zicht op eigen inbreng en geeft nieuwe inzichten hoe te handelen, helder en effectief te communiceren. Niet alleen met anderen maar vooral met jezelf.Jacqueline van Laar coaching

Het kan wel eens anders lopen in je leven of je werk dan je had gedacht of gehoopt. Dat hoeft jou er niet van te weerhouden om je kwaliteiten te benutten en je de doelen te bereiken. Met mijn coaching begeleid ik mensen op weg naar het bereiken van hun doelen.

Ben je bereid om te onderzoeken welke patronen jou sturen? En ben je bereid om met deze patronen aan de slag te gaan? Wil je ze versterken of wil je ze doorbreken? Jij bent de sleutel tot verandering en ik help je graag met dit proces.

Geef je leven weer richting

Wanneer je vastloopt in je privéleven, je studie, je baan, dan kun je wel gereedschappen gebruiken. Om anders tegen deze uitdagingen aan te kijken en de motor van je bestaan weer op gang te brengen, kan coaching een oplossing zijn. Met coaching bied ik slimme tools en handvatten waarmee jij je leven weer richting kunt geven. We werken naar meer zelfinzicht, keuzemogelijkheden, veerkracht en zelfvertrouwen.

Voor wie?

Ben jij benieuwd

  • naar jezelf
  • naar een andere kijk op je omgeving
  • wat er mogelijk is als jij je beperkende overtuigingen over boord zet
  • waar je energie van krijgt

Ben jij bereid

  • om de uitdaging met jezelf aan te gaan
  • anders te gaan doen dan dat je tot nu toe deed
  • de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling

dan is coaching een waardevolle ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling.

Bij 1 op 1 coaching maak ik gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), oplossingsgericht werken en familieopstellingen.