Over mij

Mijn visie

Ik geloof in een wereld waar vreugde en verdraagzaamheid een plaats hebben. Een wereld waarin mogelijkheden voor handen zijn.

Door te werken vanuit verbinding. Verbinding met jezelf maakt het mogelijk om verbinding te maken met de ander. Alleen dan weet je wat je hebt te doen en wat de ander nodig heeft.

Mensen die leren werken vanuit verbinding versterken hun veerkracht en zelfvertrouwen.  Zij weten in hun leven en (school)loopbaan beter om te gaan met hun uitdagingen en teleurstellingen.

NLP laat je anders naar jezelf te kijken. Je mogelijkheden zijn ongekend en misschien nog onbekend. Met hulp van NLP kan je leren je kwaliteiten te ontdekken, zodat je die kan inzetten op gebieden waar je ‘zwakte’ ervaart. Je ontdekt wat van waarde is voor jou en hoe je dat in je leven een plek wilt geven. Als je kunt putten uit je eigen bron, kun je richting geven aan datgene wat voor jou belangrijk is en wat je graag wilt bereiken.

Mijn drijfveren

Het werken met mensen geeft mij energie. De vraag waarom mensen doen wat ze doen en hoe ze iets doen, fascineert mij. Ik geloof dat ervaringen in je leven je vooruit kunnen helpen. Wanneer je jouw ervaringen weet om te zetten naar lering kun je ze effectief inzetten om doelen te bereiken. 

Communicatie tussen mensen vind ik ontzettend boeiend. Het gaat niet alleen om communicatie met de ander, maar vooral om communicatie met jezelf. Echt contact maken met een ander, vraagt inzicht in jezelf en contact maken met je kern.

Ik ben de schakel in het proces wat mensen helpt zich weer te verbinden met zichzelf. Wat helpt ze bij het ontdekken wie zij zijn, waar hun kracht en talenten liggen en wat zij willen bereiken.

Waarom kiezen voor Jacqueline van Laar?

Ik heb verschillende mensen geholpen anders naar hun eigen kwaliteiten en patronen te kijken. We hebben onderzocht hoe  ze die anders kunnen inzetten. Niet door te kijken wat er NIET is, maar door samen te kijken wat er WEL aanwezig is. Vermogens inzetten om zichzelf op een hoger plan te tillen. Door middel van oplossingsgericht werken en NLP-technieken begeleid ik mensen met het bereiken van hun doelen in hun privé- en zakelijke leven.

‘Met NLP maak ik het verschil!’