Over mij

Mijn visie

Ik geloof in een wereld waar passie en resultaten bij elkaar komen. Een wereld waarin de mogelijkheden oneindig zijn. Door te werken vanuit passie kan een maatschappij vormen, waar vreugde en verdraagzaamheid een plaats hebben.

Mensen die leren werken vanuit hun passie samen met hun potentie, weten in hun leven en (school)loopbaan beter om te gaan met hun uitdagingen en teleurstellingen.

NLP laat je anders naar jezelf te kijken. Je potentie is ongekend. Met hulp van NLP kan je leren je vermogens te ontdekken, zodat je die kan inzetten op gebieden waar je ‘zwakte’ ervaart. Als je kunt putten uit je eigen oneindige vermogen, kun je richting geven aan datgene wat je wilt bereiken.

Mijn drijfveren

Het werken met mensen geeft mij energie. De vraag waarom mensen doen wat ze doen en hoe ze iets doen, fascineert mij. Ik geloof dat ervaringen in je leven je vooruit kunnen helpen, wanneer je ze effectief inzet.

Communicatie tussen mensen vind ik ontzettend boeiend. Het gaat niet alleen om communicatie met de ander, maar ook om communicatie met jezelf. Echt contact maken met een ander, vraagt inzicht in jezelf.

Ik ben de schakel in het proces wat mensen laat ontdekken wie zij zijn, waar hun talenten liggen en wat hun passie is.

Waarom kiezen voor Jacqueline van Laar?

Ik heb verschillende mensen geholpen anders naar hun eigen vermogens te kijken en hoe ze die anders kunnen inzetten. Niet door te kijken wat er NIET is, maar door samen te kijken wat er WEL aanwezig is. Vermogens inzetten om zichzelf op een hoger plan te tillen. Door middel van oplossingsgericht werken en NLP-technieken begeleid ik mensen met het bereiken van hun doelen in hun privé- en zakelijke leven.

‘Met NLP maak ik het verschil!’